Αρνητικός στον κορονοϊό ο Μητροπολίτης Βέροιας, Παντελεήμων

Aρνητικό ήταν το τεστ Covid-19 στο οποίο υποβλήθηκε ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας, Παντελεήμων, σύμφωνα με ανακοίνωση της Μητρόπολης.

«Γίνεται γνωστό ότι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, μέλος της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, κατά τις εργασίες αυτής υπεβλήθη μαζί με τους άλλους Συνοδικούς Αρχιερείς σε τέστ COVID το οποίο ήταν αρνητικό», επισημαίνεται στην ανακοίνωση της Μητρόπολης.

«Μετά την επιστροφή του από την Αθήνα παραμένει στο Επισκοπείο με στενούς του συνεργάτες για όσο χρονικό διάστημα θα διαρκέσουν τα μέτρα της Κυβερνήσεως περί περιορισμού της κυκλοφορίας», τονίζεται.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μητροπολίτης Λαγκαδά Ιωάννης εκοιμήθη, όπως έγινε γνωστό την Κυριακή (15/11), έχοντας διαγνωστεί θετικός στον κορoνοϊό. Είχε συμμετάσχει, μάλιστα, στη δοξολογία της 26ης Οκτωβρίου στον Άγιο Δημήτριο της Θεσσαλονίκης, εκεί όπου υπήρξε συνωστισμός, ενώ ιερείς δεν φορούσαν μάσκες.

Επίσης, συναγερμός χτύπησε στην Ιερά Σύνοδο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξαν πέντε μητροπολίτες θετικοί στον κορονοϊό. Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος φέρεται να είναι σε καραντίνα σε μοναστήρι.

Στην εντατική ο αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος

Ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας, Αναστάσιος, δίνει, πλέον, μάχη στην εντατική. Η κατάστασή του χαρακτηρίζεται σταθερή και ελεγχόμενη επί του παρόντος. Υπενθυμίζεται ότι από το βράδυ της Τετάρτης (11/11) νοσηλεύεται με κορονοϊό στον Ευαγγελισμό. Παρουσιάζει ήπια συμπτώματα από το αναπνευστικό σύστημα και χαμηλό πυρετό. Η κατάστασή του χαρακτηρίζεται σταθερή και ελεγχόμενη επί του παρόντος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...