Απίστευτο περιστατικό στο Τέξας: Ένοπλοι οπαδοί του Τραμπ εμπόδισαν εκδήλωση του Μπάιντεν (video)

Ο Τζο Μπάιντεν αναγκάστηκε να ακυρώσει εκδήλωση του στο Τέξας την Παρασκευή (30/10), καθώς ξέσπασαν εντάσεις σε αυτή την – καθοριστική για την έκβαση των εκλογών – πολιτεία.

Οι Δημοκρατικοί δήλωσαν ότι αναγκάστηκαν να ακυρώσουν τη συγκέντρωση που είχε προγραμματιστεί στο «Pflugerville» – μια μικρή πόλη βόρεια του Ώστιν – για «λόγους ασφαλείας».

Ένα λεωφορείο της εκστρατείας Μπάιντεν – Χάρις έκανε μια σύντομη στάση στο κέντρο του Ώστιν και έγινε στόχος επίθεσης περίπου δώδεκα υποστηρικτών του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ. Δεν ήταν ξεκάθαρο εάν η υποψήφια αντιπρόεδρος Καμάλα Χάρις ταξίδευε μέσα στο λεωφορείο.

Σύμφωνα με τους Δημοκρατικούς, η ίδια ομάδα υποστηρικτών του Τραμπ ακολουθούσε το λεωφορείο σε όλη τη χώρα σε μια προσπάθεια να αποσυντονίσει τις εκδηλώσεις της προεκλογικής καμπάνιας των Μπάιντεν – Χάρις.

Ο Ραφαέλ Άντσι, μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων του Τέξας, δήλωσε ότι ορισμένοι από τους ταραξίες είχαν μαζί τους όπλα.

«Τα οπλισμένα τρολς του Τραμπ παρενοχλούν το λεωφορείο του Μπάιντεν, εμβολίζουν οχήματα εθελοντών και μπλοκάρουν την κυκλοφορία για 40 λεπτά», είπε, προτού κατηγορήσει τον γιο του Τραμπ, Έρικ για υποκίνηση «βίας».

Παραδοσιακά, πρόκειται για ένα προπύργιο των Ρεπουμπλικανών. Σε αυτή την φάση, ο Πρόεδρος Τραμπ έχει μικρό προβάδισμα στην πολιτεία του Τέξας, σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση του «FiveThirtyEight».

Αυτό το πλεονέκτημα βρίσκεται, ωστόσο, εντός του περιθωρίου σφάλματος και η νίκη του Μπάιντεν στο Τέξας θα μπορούσε να είναι το κλειδί για την πορεία του προς τον Λευκό Οίκο.

Η Δημοκρατική Sheryl Cole, μέλος του σώματος της Βουλής των Αντιπροσώπων του Τέξας, δήλωσε αναφορικά με την ακύρωση της εκδήλωση του Μπάιντεν, σύμφωνα με τον «Independent»: «Δυστυχώς, οι διαδηλωτές υπέρ του Τραμπ έχουν κλιμακώσει τις ενέργειές τους πολύ πέρα από τα ασφαλή όρια. Συγγνώμη σε όλους όσοι ήθελαν να παρεβρεθούν σε αυτή την εκδήλωση».

Το βίντεο δείχνει τους υποστηρικτές του Τραμπ να τραμπουκίζουν το λεωφορείο της καμπάνιας Μπάιντεν – Χάρις:

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...