Απίστευτο κι όμως αληθινό: Νοσηλευτής «πέταξε» τη στολή του και έκανε σεξ με ασθενή που είχε κορονοϊό

Απίστευτο μοιάζει το περιστατικό που συνέβη σε νοσοκομείο της Ινδονησίας, καθώς ένας νοσηλευτής από το Wisma Atlet της Τζακάρτα κατηγορείται για σεξουαλική συνεύρεση με έναν ασθενή COVID-19 στις τουαλέτες του νοσοκομείου.

Το γεγονός έγινε γνωστό την Παρασκευή 25/12, καθώς ο νοσηλευόμενος θέλησε να… περηφανευτεί για ότι συνέβη. Έτσι κοινοποίησε στο twitter φωτογραφίες, χωρίς να παραλείψει να αναφερθεί σε λεπτομέρειες για τα βοηθήματα που χρησιμοποιήθηκαν αλλά και για τα «προσόντα» του νοσηλευτή.

Μια από αυτές, απεικόνιζε τον προστατευτικό εξοπλισμό του υγειονομικού που ήταν πεταμένος στο πάτωμα.

«Είναι αλήθεια πως υπάρχει ένα περιστατικό ομοφυλοφιλικού έρωτα ανάμεσα σε υγειονομικό υπάλληλο και έναν ασθενή με Covid-19 στο νοσοκομείο της Τζακάρτα», ανέφερε ο Asep Gunawan, εκπρόσωπος της Εθνικής Ένωσης Νοσηλευτών της χώρας.

Τα δύο άτομα συνελήφθησαν. Σύμφωνα με το indonesiaexpat, ο ασθενής λίγο μετά επέστρεψε στο νοσοκομείο, αφού επιβεβαιώθηκε ότι εξακολουθούσε να παραμένει θετικός στον ιό. Σύμφωνα με την εισαγγελία, θα αποδοθούν ποινικές ευθύνες στον νοσηλευτή, ο οποίος είναι αντιμέτωπος ακόμα και με φυλάκιση 10 ετών.

«Η υπόθεση ερευνάται από την Κεντρική Αστυνομία της Τζακάρτα», δήλωσε ο υπολοχαγός Arh Herwin. Σύμφωνα με τον ίδιο, μετά το γεγονός, έγιναν ξανά τεστ κορονοϊού και στους δυο.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η ομοφυλοφιλία δεν είναι παράνομη στην Τζακάρτα, την πρωτεύουσα της χώρας, ωστόσο είναι απαγορευμένη σε κάποιες περιοχές της Ινδονησίας.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...