«Απασφάλισε» κατά Μητσοτάκη το σαμαρικό antinews – «Εθνικός διασυρμός δίχως τέλος»

Κι ενώ το Oruc Reis επανήλθε στην ελληνική υφαλοκρηπίδα, με τις διπλωματικές ικανότητες του πρωθυπουργού να τίθεται πλέον υπό αμφισβήτηση, ο ιστότοπος που απηχεί τις θέσεις του Αντώνη Σαμαρά, το antinews.gr, βάζει για ακόμη μια φορά τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο στόχαστρό του, κάνοντας λόγο για «εθνικό διασυρμό δίχως τέλος».

«Τα γεγονότα πλέον μιλούν από μόνα τους. Ο πρωθυπουργός έχει αποφασίσει να συνθηκολογήσει στις Πρέσπες του Αιγαίου ταπεινωμένος. Διαφορετικά μετά από την νέα κρουαζιέρα που ξεκίνησε στο Αιγαίο το Oruc Reis, θα είχε την στοιχειώδη αξιοπρέπεια ως Έλληνας κυβερνήτης να πράξει τα δέοντα. Ήτοι, να διακόψει κάθε επαφή με τους Τούρκους και να ανακηρύξει ΑΟΖ συνολικά επεκτείνοντας παράλληλα τα χωρικά ύδατα στα 12 μίλια, αφήνοντας έτσι τον Ερντογάν κρεμασμένο στα παντελόνια της Μέρκελ να παρακαλάει να τον σώσει», αναφέρει η φιλοσαμαρική ιστοσελίδα.

Παράλληλα, το antinews τονίζει αναφερόμενο στον κ. Μητσοτάκη ότι «δυστυχώς όμως προτιμά να συμπεριφέρεται ως έρμαιο των υποτιθέμενων εταίρων και συμμάχων, οι οποίοι έχουν προεξοφλήσει ότι η κυριαρχία της Ελλάδας θα μειωθεί. Κι έχοντας ως τακτική την αστειότητα περί μαστιγίου και καρότου για να παραπλανήσει τον λαό ότι τάχα μάχεται για τα συμφέροντα της χώρας, μας οδηγεί σε νέα ατιμωτική συνθηκολόγηση. Αποδεικνύεται πλέον περίτρανα ότι το παιχνίδι είναι στημένο κι από πριν ξεπουλημένο».

Αναλυτικά η συνέχεια του άρθρου:

«Από τον Αύγουστο βλέπουμε να εξελίσσεται σταδιακά η προδοσία με την Ελλάδα να βρίσκεται συνεχώς στο καναβάτσο, και τον πρωθυπουργό να προσπαθεί μάταια να μας πείσει ότι παρέα με τον… ογκόλιθο – επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας έχουν εγκλωβίσει τον Ερντογάν στις επεκτατικές ονειρώξεις του.

Αντίθετα όπως είναι σε θέση να διακρίνει ακόμη και πρωτοετής φοιτητής διεθνών σχέσεων, ο σουλτάνος με το πράσινο φως «εταίρων» και «συμμάχων» δημιουργεί τετελεσμένα προς επίτευξη του μύχιου πόθου του. Της δημιουργίας της ανύπαρκτης γαλάζιας πατρίδας.

Εφόσον δεν αλλάξει άμεσα ρότα η κυβέρνηση και συνεχίσει να διολισθαίνει στον γκρεμό του εθνομηδενισμού, είναι ηλίου φαεινότερο ότι κάποιος ή κάποιοι θα πρέπει να την σταματήσουν.

Κι αναφερόμαστε στις πατριωτικές δυνάμεις της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίες φαίνεται ότι έχουν αποφασίσει να κινηθούν κατόπιν της καταστροφής, φοβούμενες προφανώς να μην κατηγορηθούν ότι ευνοούν την παλινόρθωση του κομματικού εχθρού στην εξουσία.

Μάλλον δεν έχουν αντιληφθεί ότι σε περίπτωση που δεν παρέμβουν άμεσα, θα συμπαρασυρθούν κι αυτές στον εθνομηδενιστικό γκρεμό.

Και τότε η χώρα, έχοντας ταυτόχρονα να αντιμετωπίσει μια νέα οικονομική και ανθρωπιστική εξαθλίωση, θα βρεθεί στο έλεος του θεού αβοήθητη.

Οι καιροί απαιτούν θάρρος και πυγμή για να σταθεί όρθια η πατρίδα.

Οι προσωπικές ατζέντες δεν δύνανται να μπουν πάνω από την αγάπη τους για την πατρίδα.

Άλλωστε το έχουν αποδείξει κατά το παρελθόν, όταν κράτησαν επανειλημμένα ψηλά την σημαία.

ΥΓ. Ευτυχώς που υπάρχουν και οι Βούλγαροι αλλιώς η «Βόρεια Μακεδονία» (πιπέρι) θα είχε φτάσει στο Αιγαίο. Σύντροφοι κοψοχέρηδες όλα καλά;».

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...