«Απασφάλισε» κατά Μητσοτάκη το σαμαρικό antinews: Διαλύει την Ελλάδα – Καθυστερημένα τα μέτρα

Νέα σφοδρή επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο «σαμαρικών περγαμηνών» ιστότοπος antinews.gr, ο οποίος σε άρθρο του με τίτλο «Απτόητος διαλύει την Ελλάδα» καταφέρεται εναντίον του πρωθυπουργού σε μια σειρά από ζητήματα από τον κορονοϊό έως την Τουρκία.

«Και θέλει να μας πείσει ο πρωθυπουργός ότι με τα καθυστερημένα μέτρα που έλαβε θα αποφύγουμε το συνολικό lockdown που θα οδηγήσει στην ολοκληρωτική καταστροφή της χώρας. Προφανώς θεωρεί τον λαό εντελώς ανόητο», αναφέρει το antinews και εξηγεί:

«Έχει χάσει πλήρως τον έλεγχο τόσο στη διαχείριση του κορονοϊού όσο και στα υπόλοιπα μείζονα ζητήματα και επιμένει μέσω πομπωδών, κενών και αλαζονικών διαγγελμάτων να παριστάνει τον… νέο Μωυσή που θα οδηγήσει τον λαό στη γη της επαγγελίας. Φτάνοντας στο σημείο να χαρακτηρίζει… ψεκασμένους όσους πολίτες αμφισβητούν τις ολέθριες επιλογές του. Επιλογές, οι οποίες είναι πλέον ηλίου φαεινότερο, ότι παίρνονται με μοναδικό γνώμονα τη μετατροπή της Ελλάδας σε βιλαέτι της αγίας οικογένειας».

Συνεχίζοντας, η φιλοσαμαρική ιστοσελίδα υπογραμμίζει ότι «είναι προφανές, ότι αν ο κύριος Μητσοτάκης συμπεριφερόταν ως Έλληνας κυβερνήτης κι όχι ως εντολοδόχος τόσο των εσωτερικών όσο και των εξωτερικών εχθρών της πατρίδας, η Ελλάδα δεν θα βρισκόταν ένα βήμα πριν τον γκρεμό.

Δεν θα κινδύνευε να καταντήσει Μπέργκαμο επειδή δεν ενίσχυσε όταν έπρεπε το ΕΣΥ για να ευνοηθούν οι ολιγάρχες της υγείας, οι οποίοι θα δουν τα κέρδη τους να εκτοξεύονται από το υστέρημα του λαού που τους δίνει απλόχερα.

Δεν θα φλέρταρε πάλι με το ολικό lockdown επειδή δεν φρόντισε (θέλουμε να πιστευτούμε όχι για να φέρει νύχτα ευνοϊκές συμβάσεις προς ημετέρους όπως έγινε με τις μάσκες) να ενισχύσει τα ΜΜΜ τα οποία αποτελούν μία εκ των βασικών πηγών διασποράς του κορονοϊού.

Δεν θα απειλούταν με διάλυση η ραχοκοκαλιά της οικονομίας της (μεσαία τάξη) επειδή άνοιξε άναρχα την οικονομία το καλοκαίρι αφήνοντας τον αόρατο εχθρό να αντεπιτίθεται ανενόχλητος για να ευνοηθούν οι μεγαλοξενοδόχοι, οι πλοιοκτήτες, οι ιδιοκτήτες αεροπορικών εταιρειών και τα λοιπά εγχώρια και αλλοδαπά ολιγαρχικά κοράκια, που θα αρπάξουν σε εξευτελιστικές τιμές ό, τι απομείνει κατόπιν της αναπόφευκτης πια νέας ασφυκτικής καραντίνας που έρχεται.

Το τραγικότερο όλων, που αποδεικνύει την κυβερνητική ιδιοτέλεια και τον λόγο που χαρακτηρίζονται… ψεκασμένοι όσοι πολίτες διαφωνούν με τις αποφάσεις της, είναι η τυφλή αποδοχή της αποδοτικότητας του lockdown που της προτείνουν οι ειδικοί που προστατεύει ως κόρη οφθαλμού, δίχως να εξετάζει άλλες λύσεις που προτείνουν κορυφαίοι διεθνώς επιστήμονες, οι οποίες δεν τσακίζουν οικονομίες και λαούς».

Σε άλλο σημείο του δημοσιεύματος, ο αρθρογράφος στρέφει τα πυρά του κατά του κ. Μητσοτάκη και σε ό,τι αφορά στην τουρκική προκλητικότητα, κάνοντας μάλιστα λόγο περί «Πρεσπών του Αιγαίου»:

«Βέβαια ο κύριος Μητσοτάκης και οι συνδαιτυμόνες του δεν αρκούνται μόνο με την οικονομική κονιορτοποίηση της Ελλάδας, αλλά θέλουν και να τη σμικρύνουν για να την καταστήσουν απόλυτα ελεγχόμενο χωράφι, όπως ήδη αναφέραμε. Και πώς θα γίνει αυτό; Με τις επαπειλούμενες ταπεινωτικές Πρέσπες του Αιγαίου φυσικά. Από τις οποίες απέχουμε μόλις μια ανάσα».

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...