Άνοιξε ξανά ο φάκελος στην υπόθεση δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου

Επανέρχεται στο προσκήνιο για τη Δικαιοσύνη η πολυσυζητημένη υπόθεση δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου, καθώς εννέα άτομα, ανάμεσα στα οποία η σύζυγος του καταδικασθέντα σε ισόβια ως βασικός πρωταγωνιστής και οι γιοι του, βρίσκονται επίσης αντιμέτωπα με σοβαρές κατηγορίες.

Η 1η τακτική ανακρίτρια έχει στα χέρια της τον φάκελο της υπόθεσης και διεξάγει νέα έρευνα για τα συγκεκριμένα πρόσωπα που φέρονται να εμπλέκονται στην αρπαγή και τη δολοφονία του άτυχου φοιτητή, που συνέβη τον Αύγουστο του 2012. Οι κατηγορούμενοι, κατά περίπτωση, αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της συνέργειας στην αρπαγή και την ανθρωποκτονία του θύματος.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ρεπορτάζ του το newsbeast.gr η σύζυγός του καταδικασμένου ως ενορχηστρωτή της υπόθεσης, η οποία πρωτόδικα έχει καταδικαστεί σε 18 έτη για συνέργεια σε απόπειρα εκβίασης και αρπαγή του θύματος είναι πλέον αντιμέτωπη με την κατηγορία της συνέργειας στην ανθρωποκτονία.

Η μητέρα του άτυχου Μάριου, που από την πρώτη στιγμή δίνει αγώνα για να μάθει την αλήθεια για τον χαμό του παιδιού της, δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής στην υπόθεση.

Η ανακρίτρια εξετάζει μάρτυρες προκειμένου να ρίξει φως στην υπόθεση ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι στο επίκεντρο της έρευνας βρίσκεται η έκθεση Καναδού ερευνητή. που συντάχθηκε μετά από αίτημα της πολιτικής αγωγής, η οποία καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ο Μάριος Παπαγεωργίου έπεσε θύμα αρπαγής και εν συνεχεία δολοφονήθηκε.

Ο ερευνητής αναφέρει ότι το πτώμα του φοιτητή μεταφέρθηκε στα Γεράνεια Όρη, όπου οι δράστες εξαφάνισαν κάθε ίχνος με αποτέλεσμα ακόμη και σήμερα να μην έχει εντοπιστεί.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...

Μάθε για την Kανναβιδιόλη (CBD) και τις ευεργετικές του ιδιότητες

Τα τελευταία χρόνια μετά την νομιμοποίηση του CBD στην Ελλάδα με περιεκτικότητα κάτω του 0,2% σε thc έχει μπει για να καλά στην καθημερινότητά...

Πότε κάνω Απολύμανση για τον κορωνοιό COVID-19;

Τον τελευταίο χρόνο άλλαξε δραστικά η ζωή όλων μας λόγο του κορωνοιού. Οι καθημερινές κοινωνικές και επαγγελματικές δραστηριότητες όλων μας ανεξαρτήτου ηλικίας πλήγηκαν και...