Αναζητείται η… Κεραμέως: Έχουμε να επικοινωνήσουμε μαζί της από τις 8 Οκτωβρίου, αποκαλύπτει ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ

Για τα προβλήματα που υπάρχουν στη διαδικασία της τηλεκπαίδευσης αλλά και την απουσία επικοινωνίας με την ηγεσία του υπουργείου Παιδείας μίλησε ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ, Θεόδωρος Τσούχλος στην εκπομπή ΝΕΤ24.

Όπως αποκάλυψε, δυστυχώς, έχει χαθεί το νήμα της επικοινωνίας με την υπουργό, Νίκη Κεραμέως, και ότι δεν έχει υπάρξει επικοινωνία μαζί της από τις 8 Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Δυστυχώς, έχει χαθεί το νήμα της επικοινωνίας με την κυρία Υπουργό. Έχουμε να επικοινωνήσουμε μαζί της για το οτιδήποτε από τις 8 Οκτωβρίου. Μέσα σε αυτούς τους δύο μήνες έχουν συμβεί κοσμοϊστορικά γεγονότα και στην ελληνική κοινωνία, αλλά και στην ελληνική εκπαίδευση. Για το λόγο αυτό, έχουμε ζητήσει εγγράφως από την κυρία Υπουργό να συναντηθούμε, χωρίς να πάρουμε απάντηση.

Εδώ και κάποιες ημέρες επικαιροποιήσαμε το αίτημά μας δηλώνοντας ότι στις 3.12 στις 14:00 θα βρισκόμαστε μπροστά από το Υπουργείο Παιδείας, αναμένοντας συνάντηση με την κυρία Υπουργό. Μέχρι στιγμής, δεν έχουμε λάβει καμία απάντηση. Άλλοτε, σε παρόμοιες καταστάσεις, είχαμε επικοινωνία με το υπουργείο. Πραγματοποιώντας συνάντηση ή με την κυρία Κεραμέως ή με την κυρία Ζαχαράκη.

Τώρα όμως δεν υπάρχει η παραμικρή απάντηση και είναι μεγάλο λάθος για την ηγεσία του υπουργείου Παιδείας να μη συναντηθεί με την ΟΛΜΕ».

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...