Ανατροπή στην υπόθεση δολοφονίας 79χρονης στα Χανιά – Νεκρός μέσα σε βαλίτσα ο σύντροφός της (video)

Νεκρός και μάλιστα τοποθετημένος μέσα σε μια βαλίτσα βρέθηκε ο αγνοούμενος 82χρονος σύντροφος της 79χρονης γυναίκας στα Χανιά που εντοπίστηκε χθες Κυριακή στραγγαλισμένη στο σπίτι της, με τις τελευταίες εξελίξεις να αφήνουν αναπάντητα ερωτήματα.

Μέχρι και σήμερα ο 82χρονος άνδρας με τον οποίο η γυναίκα έμενε μαζί στο σπίτι, είχε εξαφανιστεί, ενώ το αυτοκίνητό του βρισκόταν έξω από το σπίτι. Ο ίδιος, σύμφωνα με το news247, δεν θα μπορούσε να είναι ο δράστης, καθώς λόγω ενός ατυχήματος, δεν μπορούσε να σφίξει καλά το ένα του χέρι και ήταν αρκετά αδύναμος.

Πώς αποκαλύφθηκε το διπλό έγκλημα

Η αστυνομία αναζητώντας τον 82χρονο, που έψαχνε μάταια η κόρη του, βρέθηκε στο σπίτι της 79χρονης, εντοπίζοντάς τη νεκρή, ενώ υπήρχαν φόβοι ότι κάτι κακό έχει συμβεί και στον ίδιο. Ο χώρος του υπνοδωματίου που βρέθηκε νεκρή η 79χρονη ήταν ανάστατος σαν να τον είχε ερευνήσει κάποιος και ο σύντροφός της ήταν άφαντος.

Σύμφωνα με το flashnews, το άψυχο σώμα του 82χρονου βρέθηκε σε διαμέρισμα ιδιοκτησίας της 79χρονης, δηλαδή σε διαφορετικό σπίτι από αυτό που βρέθηκε στραγγαλισμένη η άτυχη γυναίκα.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του news247, η 79χρονη έλεγε τον καφέ και έμπαιναν διάφοροι άνθρωποι στο σπίτι της ως πελάτες αρκετά συχνά ενώ δεν δυσκολευόταν να πει πως ήταν αρκετά εύπορη. Το γεγονός ότι έμπαινε και πολύς κόσμος είναι κάτι που δυσκολεύει ακόμα περισσότερο τις έρευνες.

Στον υπερκείμενο όροφο η 79χρονη νοίκιαζε ένα διαμέρισμα σε τέσσερις Σύρους που οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια για περαιτέρω εξέταση, για τους οποίους μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κάτι, αλλά παραμένουν υπό εξέταση.

Με πληροφορίες από news247, flashnews

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...