Ανατριχιαστική στιγμή: Εισέβαλε στο σπίτι της την ώρα που χόρευε στο TikTok (video)

Ένα βίντεο που προοριζόταν για τα social media, κατέληξε να κάνει το γύρω του διαδικτύου, καθώς μία νεαρή χορεύτρια στις ΗΠΑ κατέγραψε την τρομακτική στιγμή που ένας άνδρας, επιχείρησε να εισβάλει στον χώρο της.

Η Χάνα Βίβερετ βρισκόταν στο σαλόνι του διαμερίσματός της και κατέγραφε σε βίντεο τον εαυτό της να χορεύει με σκοπό να το αναρτήσει στο Tik Tok.

Σύμφωνα με τη Dailymail, εντελώς ξαφνικά είδε έναν άγνωστο άνδρα να ανοίγει την πόρτα του σπιτιού της μπροστά στα μάτια της.

Τρομαγμένη, όπως άλλωστε καταγράφηκε και στην κάμερα, πλησίασε για να δει τι ακριβώς συμβαίνει, όμως τα πράγματα έγιναν χειρότερα.

Η ίδια δήλωσε το εξής μετά το περιστατικό:

«Ήταν ένα πρόσωπο που έβλεπα σχεδόν καθημερινά στην γειτονιά αφότου μετακόμισα, αλλά δεν είχαμε μιλήσει ποτέ. Ένας άνδρας που με κοιτούσε και έκανε χειρονομίες από μακριά εδώ και μήνες. Δεν είχα δώσει σημασία, θεωρώντας ότι είναι απλά ένας ανώμαλος. Τη στιγμή όμως που αντίκρισα το πρόσωπό του στην πόρτα ήξερα ότι είχε έρθει για να μου κάνει κακό. Είχε τα χέρια στις τσέπες και ένα περίεργο χαμόγελο στο πρόσωπό του».

Η κοπέλα φώναξε επανειλημμένα «σε παρακαλώ φύγε από το διαμέρισμα μου», ενώ στη συνέχεια χτύπησε το κουδούνι σε ένα διπλανό σπίτι ώστε να καλέσει την άμεση δράση.

Όπως αποδείχθηκε, ο άνδρας που τελικά συνελήφθη από τις αρχές μένει στην απέναντι πολυκατοικία, ενώ ισχυρίστηκε πως είχε προσκληθεί για να πάει στο σπίτι της νεαρής κοπέλας. Μετά από λίγο αφέθηκε ελεύθερος.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...