Ανατριχιαστικές εικόνες στη Δανία: Μινκ… ζόμπι αναδύθηκαν από τους τάφους (video)

Τη στιγμή που η ιδιαίτερη αυτή χρονιά πλησιάζει στο τέλος της, το 2020 φαίνεται πως δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα τις… εκπλήξεις του!

Οι πρόσφατες εικόνες «αποκάλυψης» στη Δανία επιβεβαιώνουν αυτή τη θεωρία. Τα πτώματα χιλιάδων μινκ που είχαν θανατωθεί εξαιτίας της μόλυνσης από κορονοϊό και είχαν ταφεί ένα μέτρο κάτω από το έδαφος… αναδύθηκαν στη γη.

Πώς εξηγείται το φαινόμενο

«Κατά την αποσύνθεση, δημιουργούνται αέρια που στη συγκεκριμένη περίπτωση προκάλεσαν το φούσκωμα των ζώων και ως αποτέλεσμα τα πτώματα των μινκ βγήκαν από το χώμα», όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της δανικής αστυνομίας Τόμας Κρίστενσεν, μιλώντας στο εθνικό ραδιόφωνο.

Προφανώς, οι τάφοι αποδείχθηκαν πολύ ρηχοί, έτσι όταν πρήστηκαν τα πτώματα «τρύπησαν» το έδαφος και βγήκαν στην επιφάνεια.

Όπως εξήγησε ο ίδιος, «Πρόκειται για μια φυσική διαδικασία, την οποία προσπαθήσαμε να αντιμετωπίσουμε ρίχνοντας περισσότερο χώμα», αναφέροντας ακόμα πως τα μινκ που μολύνθηκαν από κορονοϊό μετέδιδαν τον ιό κυρίως μέσω της αναπνοής, επομένως τώρα που είναι νεκρά τον μεταδίδουν πολύ λιγότερο.

Το συμβάν, σύμφωνα με τη Guardian, προκάλεσε την ανησυχία του τοπικού πληθυσμού, αφού υπάρχει φόβος μήπως τα μινκ θάφτηκαν πολύ κοντά σε λίμνες και υπόγεια αποθέματα νερού, κάτι που ενδεχομένως να έχει ως αποτέλεσμα τη μόλυνση του εδάφους και του πόσιμου νερού.

Φωτογραφίες και βίντεο από τα αναδυόμενα πτώματα των ζώων κυριαρχούν στα social media, ενώ πολλοί χρήστες του τουίτερ άρχισαν να διακωμωδούν την τραγικότητα της κατάστσης γράφοντας:

«2020, η χρονιά που εμφανίζονται τα δολοφονικά Μινκ-ζόμπι»

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...