Ανατίναξαν τρία ΑΤΜ σε σουπερμάρκετ στο Ίλιον

Και δεύτερο περιστατικό κλοπής έγινε γνωστό την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου από τις αρχές στην Αττική, μετά την ένοπλη ληστεία μιας χρηματαποστολής στη Γλυφάδα.

Στόχος άγνωστων δραστών έγιναν αυτή τη φορά τρία ΑΤΜ που ήταν τοποθετημένα στην είσοδο σουπερμάρκετ επί της Λ. Δημοκρατίας 67Α, στο Ίλιον, λίγο πριν τις τέσσερις τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Οι δράστες αφού διέλυσαν την είσοδο, εισήλθαν στον προθάλαμο και ανατίναξαν αρχικά τα δύο από τα τρία ΑΤΜ τραπεζών που βρίσκονταν εκεί.

Οι διαρρήκτες κατάφεραν να αφαιρέσουν τις κασετίνες με τα μετρητά και στη συνέχεια αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν τις κασετίνες και από το τρίτο ΑΤΜ με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή προκαλώντας έκρηξη. Ωστόσο, δεν τα κατάφεραν.

Αμέσως μετά κατόρθωσαν να διαφύγουν από το σημείο, αφήνοντας πίσω τους μια διαλυμένη επιχείρηση στην είσοδό της. Παρά την κινητοποίηση που ακολούθησε από την Αστυνομία, δεν κατέστη εφικτός ο εντοπισμός των δραστών.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...