Αναστέλλονται οι βαπτίσεις εκτός κι αν νονός είναι ο… Άδωνις

Μπορεί η απόφαση της κυβέρνησης όπως ανακοινώθηκε την Τετάρτη 3 Μαρτίου από τον Νίκο Χαρδαλιά να ορίζει πως οι γάμοι, οι βαπτίσεις και τα μνημόσυνα αναστέλλονται στις περιοχές που βρίσκονται στο επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου (βαθύ κόκκινο) λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων κορονοϊού, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι νόμοι και οι αποφάσεις αυτές αφορούν και τους «γαλάζιους».

Ο λόγος για τον Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος παρά τις απαγορεύσεις που ισχύουν για όλους τους υπόλοιπους πολίτες, ανακοίνωσε μέσω Twitter ότι χθες, Κυριακή έγινε νονός σε βάπτιση που πραγματοποιήθηκε στον Ι.Ν. του Διονυσίου του Αρεοπαγίτου στο Κολωνάκι.

«Είχα την Τιμή να βαφτίσω ένα πανέμορφο αγοράκι, τον μικρό Νικόλαο, στον Ι.Ν. του Διονυσίου του Αρεοπαγίτου στην Αθήνα (σε άδειο Ναό λόγω του ιού δυστυχώς). Συγκινούμαι πολύ όταν σκέφτομαι ότι ένας ακόμη πιστός Χριστιανός Ορθόδοξος προστέθηκε στο Σώμα της Εκκλησίας μας. Καλότυχος!», σημείωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Ανάπτυξης.

Υπάρχουν άραγε διαφορετικοί νόμοι στο Κολωνάκι, ή απλά οι νόμοι δεν αφορούν στα μέλη της κυβέρνησης; Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα που προκύπτουν.

Πάντως, η ανάρτησή του προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων στα social media, με αρκετούς χρήστες να διαμαρτύρονται για την επιλεκτική εφαρμογή (ή μη) του νόμου, αλλά και άλλους που ενώ έχουν παιδιά προς βάφτιση, έχει χρειαστεί να την αναβάλλουν ελέω των απαγορεύσεων της κυβέρνησης.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...