Ανασχηματισμός «ώρα μηδέν»: Στις 12.00 οι ανακοινώσεις για τη νέα σύνθεση της κυβέρνησης

«Φωτιά» έχουν πάρει τα τηλέφωνα στο Μέγαρο Μαξίμου από το πρωί της Δευτέρας, καθώς ξεκίνησαν οι επαφές με τους ανθρώπους οι οποίοι καλούνται να «ράψουν» υπουργικά κοστούμια.

Ο ανασχηματισμός, λοιπόν, βρίσκεται προ των πυλών, καθώς αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις για τη νέα σύνθεση της κυβέρνησης στις 12:00, όπως έγινε γνωστό από το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Πάντως, «φωτιά» έχει πάρει και η ονοματολογία στα πολιτικά και δημοσιογραφικά «πηγαδάκια», σχετικά με το ποια πρόσωπα θα αξιοποιηθούν και ποια θα επιστρέψουν στον… «πάγκο».

Στον ανασχηματισμό είναι πολύ πιθανή η αξιοποίηση περισσότερων βουλευτών και η καρατόμηση αρκετών υφυπουργών τεχνοκρατών, με σκοπό να μπει «φρένο» στη «γαλάζια» γκρίνια που «σιγοβράζει» το τελευταίο διάστημα στην ΚΟ της ΝΔ.

Ανάμεσα στα όσα ακούγονται είναι και η πιθανή αντικατάσταση του Στέλιου Πέτσα από τον Χρήστο Ταραντίλη για τη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Σημαντικά υπουργεία αναμένεται επίσης να αλλάξουν «τιμόνι», μεταξύ των οποίων ακούγονται ότι είναι το Εσωτερικών, το Εργασίας και το Τουρισμού.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...