Ανασχηματισμός: Ο Μητσοτάκης έστειλε στον «πάγκο» Βρούτση και Θεοδωρικάκο

Δύο ηχηρές απομακρύνσεις από την κυβέρνηση επιφύλασσε η ανακοίνωση του ανασχηματισμού, καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης «τέλειωσε» τον Τάκη Θεοδωρικάκο από υπουργό Εσωτερικών και τον Γιάννη Βρούτση από υπουργό Εργασίας.

Ο μεν Γιάννης Βρούτσης αναλαμβάνει κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, μια θέση που εν μέρει «χρυσώνει» το πικρό χάπι της απομάκρυνσης από ένα καίριο υπουργείο, ο δε Τάκης Θεοδωρικάκος δεν αναλαμβάνει τίποτα.

Έτσι, το υπουργείο Εργασίας αλλάζει «χέρια», καθώς από στέλεχος της Σαμαρικής πτέρυγας της ΝΔ, καταλήγει σε εκπρόσωπου του στενού πυρήνα των «προεδρικών», τον Κωστή Χατζηδάκη.

Παράλληλα, επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ του altsantiri.gr σχετικά με το όνομα του κ. Θεοδωρικάκου, ο πρώην πλέον υπουργός Εσωτερικών φαίνεται πως «πλήρωσε» τις κακές σχέσεις με αρκετούς στενούς συνεργάτες του πρωθυπουργού, ενώ του «χρεώνεται» και το φιάσκο με τις τεραστίων διαστάσεων μάσκες στα σχολεία.

Από την άλλη, ο κ. Βρούτσης «χρεώθηκε» μπόλικα λάθη (φάρμακα των χαμηλοσυνταξιούχων, εκκρεμείς συντάξεις, λάθη στα αναδρομικά συνταξιούχων), αλλά και σκανδαλώδεις υποθέσεις η ιστορία «Σκόιλ Ελικίκου» με τα voucher τηλεκατάρτισης στους επιστήμονες.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...