Αμφιβολίες από τον Σαμαρά για το «επιτελικό κράτος» του Μητσοτάκη

Γκρίνια και αμφιβολίες όσον αφορά στη διακυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, φαίνεται πως ξεκίνησε εντός των τειχών της «γαλάζιας Ιερουσαλήμ».

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρει η στήλη «Θεωρείο» της εφημερίδας «Καθημερινή», η γκρίνια που υπήρξε τις προηγούμενες ημέρες για τον τρόπο με τον οποίο φτάσαμε σε lockdown άγγιξε μέχρι και το επιτελικό κράτος.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Αντώνης Σαμαράς εκφράζει σοβαρές αμφιβολίες για το πόσο χρηστικό είναι το επιτελικό κράτος.

Η στήλη επικαλείται πηγή της, η οποία δήλωσε ότι «μάλλον έχει δίκιο ο Σαμαράς που εκφράζει σοβαρές αμφιβολίες για το πόσο χρηστικό είναι το επιτελικό κράτος».

«Αυτή να ξέρετε πάντως είναι από τις λίγες αλλά βασικές κριτικές που ασκεί ο πρώην πρωθυπουργός στο Μαξίμου», σημειώνεται στο δημοσίευμα.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...

Μάθε για την Kανναβιδιόλη (CBD) και τις ευεργετικές του ιδιότητες

Τα τελευταία χρόνια μετά την νομιμοποίηση του CBD στην Ελλάδα με περιεκτικότητα κάτω του 0,2% σε thc έχει μπει για να καλά στην καθημερινότητά...

Πότε κάνω Απολύμανση για τον κορωνοιό COVID-19;

Τον τελευταίο χρόνο άλλαξε δραστικά η ζωή όλων μας λόγο του κορωνοιού. Οι καθημερινές κοινωνικές και επαγγελματικές δραστηριότητες όλων μας ανεξαρτήτου ηλικίας πλήγηκαν και...