Αμφιβολίες από τον Σαμαρά για το «επιτελικό κράτος» του Μητσοτάκη

Γκρίνια και αμφιβολίες όσον αφορά στη διακυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, φαίνεται πως ξεκίνησε εντός των τειχών της «γαλάζιας Ιερουσαλήμ».

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρει η στήλη «Θεωρείο» της εφημερίδας «Καθημερινή», η γκρίνια που υπήρξε τις προηγούμενες ημέρες για τον τρόπο με τον οποίο φτάσαμε σε lockdown άγγιξε μέχρι και το επιτελικό κράτος.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Αντώνης Σαμαράς εκφράζει σοβαρές αμφιβολίες για το πόσο χρηστικό είναι το επιτελικό κράτος.

Η στήλη επικαλείται πηγή της, η οποία δήλωσε ότι «μάλλον έχει δίκιο ο Σαμαράς που εκφράζει σοβαρές αμφιβολίες για το πόσο χρηστικό είναι το επιτελικό κράτος».

«Αυτή να ξέρετε πάντως είναι από τις λίγες αλλά βασικές κριτικές που ασκεί ο πρώην πρωθυπουργός στο Μαξίμου», σημειώνεται στο δημοσίευμα.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...