Ακόμα δύο περιστατικά με αχρηστευμένα εμβόλια που πετάχτηκαν σε Αθήνα & Ναύπακτο (video)

Ολοένα και περισσότερα περιστατικά με εμβόλια κορονοϊού που αχρηστεύονται βλέπουν το φως της δημοσιότητας, δείγμα του ότι δεν υπάρχουν στη χώρα και το σύστημα Υγείας υποδομές ούτε για απλά πράγματα.

Σύμφωνα με νέα στοιχεία, αρκετές δόσεις εμβολίων πετάχτηκαν τόσο στην Αθήνα όσο και στη Ναύπακτο εξαιτίας διακοπών ρεύματος.

Όπως μετέδωσε το Open TV, σε εμβολιαστικό κέντρο της 1ης ΥΠΕ, στην οδό Ακαδημίας, όπου γίνονται περίπου 150-160 δόσεις την ημέρα έπεσε το ρεύμα το βράδυ της Πέμπτης προς ξημερώματα Παρασκευής.

Το επόμενο πρωί διαπιστώθηκε από τους υπεύθυνους ότι τα εμβόλια (όλα της AstraZeneca) ήταν για πέταμα καθώς είχαν ήδη αχρηστευθεί.

Το δεύτερο περιστατικό σημειώθηκε στη Ναύπακτο. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, μια βλάβη στο δίκτυο της πόλης, αχρήστεψε ψυγείο στο κέντρο Υγείας και αναβλήθηκαν οι εμβολιασμοί για σήμερα και αύριο.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...