Ακόμα δύο περιστατικά με αχρηστευμένα εμβόλια που πετάχτηκαν σε Αθήνα & Ναύπακτο (video)

Ολοένα και περισσότερα περιστατικά με εμβόλια κορονοϊού που αχρηστεύονται βλέπουν το φως της δημοσιότητας, δείγμα του ότι δεν υπάρχουν στη χώρα και το σύστημα Υγείας υποδομές ούτε για απλά πράγματα.

Σύμφωνα με νέα στοιχεία, αρκετές δόσεις εμβολίων πετάχτηκαν τόσο στην Αθήνα όσο και στη Ναύπακτο εξαιτίας διακοπών ρεύματος.

Όπως μετέδωσε το Open TV, σε εμβολιαστικό κέντρο της 1ης ΥΠΕ, στην οδό Ακαδημίας, όπου γίνονται περίπου 150-160 δόσεις την ημέρα έπεσε το ρεύμα το βράδυ της Πέμπτης προς ξημερώματα Παρασκευής.

Το επόμενο πρωί διαπιστώθηκε από τους υπεύθυνους ότι τα εμβόλια (όλα της AstraZeneca) ήταν για πέταμα καθώς είχαν ήδη αχρηστευθεί.

Το δεύτερο περιστατικό σημειώθηκε στη Ναύπακτο. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, μια βλάβη στο δίκτυο της πόλης, αχρήστεψε ψυγείο στο κέντρο Υγείας και αναβλήθηκαν οι εμβολιασμοί για σήμερα και αύριο.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...

Μάθε για την Kανναβιδιόλη (CBD) και τις ευεργετικές του ιδιότητες

Τα τελευταία χρόνια μετά την νομιμοποίηση του CBD στην Ελλάδα με περιεκτικότητα κάτω του 0,2% σε thc έχει μπει για να καλά στην καθημερινότητά...

Πότε κάνω Απολύμανση για τον κορωνοιό COVID-19;

Τον τελευταίο χρόνο άλλαξε δραστικά η ζωή όλων μας λόγο του κορωνοιού. Οι καθημερινές κοινωνικές και επαγγελματικές δραστηριότητες όλων μας ανεξαρτήτου ηλικίας πλήγηκαν και...