Αίρεται η ασυλία του Παύλου Πολάκη (video)

Την άρση της ασυλίας του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη αποφάσισε η Ολομέλεια της Βουλής το απόγευμα της Τετάρτης, μετά από μια θυελλώδη συνεδρίαση.

Υπέρ της άρσης της ασυλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν 184 βουλευτές και κατά 109 βουλευτές.

Η απόφαση για την άρση ασυλίας του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας αφορά σε αναρτήσεις που είχε κάνει στα social media εναντίον του εκδότη και δημοσιογράφου Γιάννη Κουρτάκη.

Ωστόσο, για την ίδια υπόθεση, η Βουλή είχε ψηφίσει κατά της άρσης ασυλίας του κ. Πολάκη πριν από μερικούς μήνες, με αποτέλεσμα ο εν λόγω εκδότης να καταθέσει νέα, ελπίζοντας ίσως στο σημερινό αποτέλεσμα.

«Νομίζετε ότι με το να φέρνετε εδώ άρσεις ασυλίας ότι θα μας φοβίσετε. Ούτε τη σημαία υποστέλλουμε, ούτε σταματάμε, θα συνεχίσουμε να σας αποκαλύπτουμε, το κεφάλι δεν το σκύβουμε, θα σας ρίξουμε από την κυβέρνηση γιατί δεν αξίζετε σε αυτή τη χώρα. Αρχίζουν και το καταλαβαίνω και οι πιο δύσπιστοι. Δεν αξίζετε σε αυτή τη χώρα να κυβερνάται με αυτό τον τρόπο. Κλείνω με μια μαντινάδα γιατί νομίζετε ότι με αυτά που κάνετε θα μας τρομοκρατήσετε και θα μας φοβίσετε σας λέω λοιπόν το εξής: Να ξέρετε ότι θα ξανακυβερνήσουμε. Σαν πληγωθεί ο αετός να μην τον λυπάσαι, θα ξανανοίξει τα φτερά και τότε να φοβάσαι», είχε αναφέρει νωρίτερα ο κ. Πολάκης.

Αξίζει να αναφερθεί ότι τα λεγόμενα Πολάκη προκάλεσαν την αντίδραση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Μπούγα, ο οποίος χρησιμοποίησε το σύνθημα του Γκέμπελς «θα ξαναγυρίσουμε και θα τρέμει η γη» προκαλώντας πανδαιμόνιο στην πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...