Αιφνιδιάστηκε ο Άδωνις από τη «βόμβα» Κικίλια για lockdown Μαρτίου στην Αττική (video)

Εμφανώς αιφνιδιασμένος εμφανίστηκε το πρωί της Τρίτης στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, σχετικά με την εισήγηση του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια για lockdown Μαρτίου στην Αττική, την οποία μάλλον πληροφορήθηκε στον «αέρα».

Αναλυτικότερα, κληθείς να σχολιάσει τη «βόμβα» Κικίλια και μετά από μία παύση μερικών δευτερολέπτων, ο κ. Γεωργιάδης είπε:

«Εφόσον το είπε, τι να σχολιάσω εγώ;».

Έτσι, μετά το πρώτο αμήχανο γέλιο, ρωτήθηκε αν ήξερε για την εισήγηση Κικίλια. «Έχετε γνώση, υπουργοί είστε» του είπε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Οικονόμου. «Ότι τα κρούσματα είναι ανησυχητικά το ξέρουμε όλοι, το γράφει και η Καθημερινή στο πρωτοσέλιδο. Δεν είπε κάτι κρυφό ο κ. Κικίλιας, είπε ότι υπάρχει μεγάλη πίεση στο σύστημα Υγείας», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.

Η Μαρία Αναστασοπούλου επέμεινε να τον ρωτά αν γνώριζε για το ενδεχόμενο αυτής της εισήγησης, με τον υπουργό Ανάπτυξης να απαντά: «Μα σας είπα, το έχει η Καθημερινή».

Στη συνέχεια, μάλιστα, παραδέχθηκε επί της ουσίας ότι δεν είχε παραπάνω γνώση για το θέμα από αυτή που είχαν και οι δημοσιογράφοι, που έγραφαν τα σχετικά ρεπορτάζ στα μέσα ενημέρωσης.

«Περιμένω να δω τι θα πει αυτό το γενικό και σκληρό lockdown στην πράξη», περιορίστηκε να πει, υποστηρίζοντας ότι η διαφορά με αυτό που έχουμε τώρα είναι κλειστά σχολεία και αγορά χωρίς click away.

Φαίνεται ωστόσο πως είναι αντίθετος με ένα τέτοιο ενδεχόμενο: «Εμένα αν ρωτάτε τη γνώμη μου, ο κόσμος της αγοράς έχει τηρήσει τα μέτρα».

Επισήμανε δε πως «εγώ θα υποστηρίζω κάθε κυβερνητική απόφαση. Εγώ θα εφαρμόσω την απόφαση όσο μπορώ καλύτερα».

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...