«Αιχμές» Πελώνη για Τσίπρα: Έχει ήδη πάρει θέση στο δίλημμα «με το Κράτος Δικαίου ή με τον Κουφοντίνα»

«Στο δίλημμα με το Κράτος Δικαίου ή με τον Κουφοντίνα, ο κ. Τσίπρας έχει ήδη πάρει θέση» τόνισε σε δήλωσή της η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, απαντώντας στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή την ομιλία του στη Βουλή την Πέμπτη (4/3), κατηγορώντας ότι «δεν βρήκε ούτε μισή λέξη» για τις δηλώσεις του κ. Δρίτσα αναφορικά με τη 17Ν.

Σημειώνεται ότι ο Θοδωρής Δρίτσας είχε δηλώσει ότι «κανείς δεν έχει τρομοκρατηθεί από τη 17 Νοέμβρη», μια δήλωση για την οποία έδωσε αργότερα εξηγήσεις, τονίζοντας ότι «είναι αυτονόητο» πως η δήλωσή του, αναφερόταν «στην ελληνική Δημοκρατία, τους δημοκρατικούς πολίτες και τις αξίες του κράτους δικαίου, τις οποίες δεν σεβάστηκαν οι τρομοκράτες».

«Αντιπολίτευση του απελπισμένου»

Η κυβερνητική εκπρόσωπος κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα λέγοντας ότι «επιμένει στο ψευδές αφήγημά του για την πανδημία» και ανέφερε ότι «ρίχνει το δηλητήριο του λαϊκισμού του, στους εμβολιασμούς» κάνοντας λόγο για «αντιπολίτευση του απελπισμένου». Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα την ίδια ημέρα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έφερε στη Βουλή το πλιάτσικο που έκαναν τα «γαλάζια» στελέχη στα εμβόλια κατά του κορονοϊού, απαριθμώντας όλες τις περιπτώσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας με τελευταίες αυτές στην Καλλιθέα, όπου 3 αντιδήμαρχοι εμβολιάστηκαν κι αυτή με τον Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου.

«Θα περιμέναμε από τον κ. Τσίπρα, να βρει μια λέξη να πει από το βήμα της Βουλής για τις απαράδεκτες για εκπρόσωπο κοινοβουλευτικού κόμματος και προσβλητικές στη μνήμη των θυμάτων, δηλώσεις του κ. Δρίτσα. Δεν βρήκε ούτε μισή. Αντ΄ αυτού, επέλεξε να στοχοποιήσει τη Γενική Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής – «αυτή την κυρία», όπως ανέφερε απαξιωτικά για μια γυναίκα – Σοφία Νικολάου, η οποία εφαρμόζει το νόμο» είπε η κ. Πελώνη και πρόσθεσε:

«Όλοι καταλαβαίνουν το νόημα της σιωπής του. Στο δίλημμα με το Κράτος Δικαίου ή με τον Κουφοντίνα, ο κ. Τσίπρας έχει ήδη πάρει θέση».

Η κυβερνητική εκπρόσωπος συνέχισε σημειώνοντας:

«Επιμένοντας στο ψευδές αφήγημά του για την πανδημία που κλείνει πεισματικά τα μάτια απέναντι στις εξελίξεις στον υπόλοιπο κόσμο, ο κ. Τσίπρας τώρα ρίχνει το δηλητήριο του λαϊκισμού του στους εμβολιασμούς» και κατέληξε: «Επιχειρεί να υπονομεύσει την εμπιστοσύνη των Ελλήνων σε αυτό το μεγάλο εγχείρημα που θα χτίσει το τείχος της ανοσίας στο δρόμο προς την ελευθερία. Τον ενοχλεί, άραγε, στ΄ αλήθεια, η επιτυχία του εμβολιαστικού προγράμματος της χώρας, ή είναι απλά η αντιπολίτευση του απελπισμένου;».

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...