Άγριος καυγάς Λοβέρδου με Γιαννούλη με «φόντο» τον κορονοϊό (video)

Άγριος καυγάς μεταξύ του βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Λοβέρδου και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Γιαννούλη ξέσπασε το πρωί της Παρασκευής, με αφορμή τις κυβερνητικές παλινωδίες στη διαχείριση του δεύτερου κύματος της πανδημίας του κορονοϊού.

«Πρέπει να μας απαντήσει ο κ. Μητσοτάκης τι αποφάσισε και με εισήγηση ποιου στις 18 Οκτωβρίου, στην τηλεδιάσκεψη με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα και τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα. Εκεί έγινε το μεγάλο έγκλημα και δεν μας λέτε την αλήθεια», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο κ. Γιαννούλης.

Από την πλευρά του, ο κ. Λοβέρδος περιορίστηκε να πει ότι η κυβέρνηση αντιμετωπίζει την πανδημία με «αρκετά αποτελεσματικό τρόπο» και στη συνέχεια έστρεψε τα πυρά του στον… ΣΥΡΙΖΑ και την εφημερίδα «Αυγή».

Απαντώντας, λοιπόν, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τον κάλεσε να «αφήσει τα μελοδραματικά», καθώς «η “Αυγή” δεν φταίει για τους θανάτους. Για τους θανάτους φταίει η κυβέρνηση».

Ο κ. Λοβέρδος αντέδρασε έντονα λέγοντας «η κυβέρνηση σκοτώνει ανθρώπους; Σοβαρολογείτε;», με τον κ. Γιαννούλη να απαντά:

«Ναι, βεβαίως. Όσο δεν προσλαμβάνει γιατρούς…». «Η αδράνεια και η ανικανότητα σκοτώνει», συμπλήρωσε ο κ. Γιαννούλης.

Το επίμαχο απόσπασμα (από το 7:25):

Η ανακοίνωση της ΝΔ

Η ΝΔ εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή τη δήλωση Γιαννούλη, την οποία χαρακτηρίζει άθλια, τονίζοντας τα εξής: «Για όσους πίστεψαν ότι το παιχνίδι Τσίπρα με τα νούμερα των νεκρών ήταν αστοχία, ή ότι η χθεσινή αθλιότητα της Αυγής έγινε κατά λάθος, ήρθε σήμερα ο κ. Γιαννούλης να άρει κάθε αμφιβολία. Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Σπεκουλάρει, διαρκώς, στην επιδείνωση της πανδημίας, σε περισσότερους νεκρούς, σε περισσότερη δυστυχία. Η απομόνωσή τους από την κοινωνία και το αντιπολιτευτικό τους άγχος, τους οδηγούν στην αθλιότητα. Και τελικά στην πλήρη απαξίωση».

Η απάντηση του Χρήστου Γιαννούλη

«Για προφανείς λόγους η ΝΔ προσπαθεί να διαστρεβλώσει την εκτίμησή μου για την αδράνεια, την αναποτελεσματικότητα και τις εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης. Ο κόσμος αναζητά λύσεις και ιατρικές υπηρεσίες εν μέσω πανδημίας και η κυβέρνηση κινείται χωρίς σχέδιο. Η ΝΔ ψάχνει εναγωνίως να βρει συγχωροχάρτι και διέξοδο διαφυγής από μια κατάσταση που έχει δημιουργηθεί από τον τρόπο που χειρίζεται η κυβέρνησή της την πανδημία, απομονώνοντας λέξεις και διαστρεβλώνοντας δηλώσεις. Όσο και να προσπαθεί, όμως, όλοι γνωρίζουν πως για τη χαοτική κατάσταση που αντιμετωπίζει ιδίως η Βόρεια Ελλάδα ευθύνεται ο κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του. Άλλωστε, στην παραδοχή αυτή κατέληξε και ο ίδιος κατά την πρόσφατη συζήτηση στη Βουλή», απαντά ο Χρήστος Γιαννούλης.

«Και, βεβαίως, ας μην ξεχνάμε πως τις σχετικές ευθύνες του τις καταλογίζουν ακόμα και δικοί του άνθρωποι», καταλήγει και επικαλείται δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΚΕΔΕ Λάζαρου Κυρίζογλου.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...