Άγριος καυγάς Καιρίδη – Τζανακόπουλου στην ΕΡΤ κι αποχώρηση του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ (video)

Με ειρωνείες και χαρακτηρισμούς απαντούσε ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Καιρίδης, στον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Τζανακόπουλο, κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής του συζήτησης στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ, όπως «ήρθατε πυραυλωμένος».

Η τελευταία του, ωστόσο, τοποθέτηση περί κρύων ντουν και ηρεμιστικών οδήγησε στην έκρηξή και την αποχώρησή του κ. Τζανακόπουλου.

«Μαθαίνουμε διάφορα ενδιαφέροντα σήμερα το πρωί, ότι η κατάληψη στην πρυτανεία του ΑΠΘ … οι διαδηλώσεις των τελευταίων ημερών, γίνονται για τον πτωχευτικό κώδικα», είπε ειρωνικά ο κ. Καιρίδης, προκαλώντας την έκρηξη του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ που τόνισε ότι αναφέρθηκε στην πανεπιστημιακή αστυνομία.

Στην επανειλημμένη προτροπή του κ. Τζανακόπουλου «μην ειρωνεύεστε διαρκώς» ο κ. Καιρίδης ανταπάνησε στο ίδιο εμφανώς ειρωνικό ύφος «εκτίθεστε», «μαζευτείτε επιτέλους», «πριν πάρετε τον αστυνομικό σας και πάτε προστατευόμενος στη Βουλή κάντε ένα κρύο ντουζ».

«Το γεγονός ότι είστε χυδαίος δεν σας επιτρέπει να μιλάτε κατ’ αυτόν τον τρόπο. Έτσι θα μιλάτε στην κυβέρνησή σας και στους βουλευτές σας κ. Καιρίδη. Πρόκειται περί αθλιότητας», τόνισε ο κ. Τζανακόπουλος. Αλλά ο κ. Καιρίδης επανήλθε στο ίδιο ύφος: «Αν θέλετε πάτε πάρτε ένα ηρεμιστικό, κάντε ένα κρύο ντουζ». «Αποχωρώ από την εκπομπή, με αυτό το γελοίο πρόσωπο δεν μπορώ να συζητώ άλλο», είπε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, «σας χαιρετώ» και έκλεισε την σύνδεση.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...