Άγρια δολοφονία στη Βρετανία – 19χρονος σκότωσε 15χρονο με γαλλικό κλειδί

Μια φρικτή υπόθεση παραμένει ανοικτή στη Βρετανία, με την σκληρή δολοφονία ενός 15χρονου από τον 19χρονο εραστή του.

Μέχρι θανάτου τραυματίστηκε από γαλλικό κλειδί, ένας 15χρονος μαθητής στη Βρετανία από έναν 19χρονο, αφού ο δεύτερος τον πλήρωσε σχεδόν 2.700 δολάρια για να τον πείσει να μην αποκαλύψει την «στενή τους σχέση» σε αστυνομικούς.

Ο Μάθιου Μάσον, ένας μαθητευόμενος μηχανικός, φέρεται να ζήτησε από τον Άλεξ Ρόντα να πάνε σε απομακρυσμένη δασική περιοχή με το πρόσχημα να συνευρεθούν ερωτικά τον περασμένο Δεκέμβριο του 2019 και στη συνέχεια τον χτύπησε τουλάχιστον 15 φορές με ένα γαλλικό κλειδί, όπως ανέφερε το Manchester Evening News.

Το άψυχο σώμα του Ρόντα βρέθηκε κοντά στο χωριό Άσλεϊ στο Τσέσαϊρ της Αγγλίας, στις 13 Δεκεμβρίου.

Οι εισαγγελείς ανέφεραν ότι το αγόρι είχε εμπλακεί σε ερωτική σχέση με τον Μάσον επί ένα έτος.

Σεξουαλικός εκβιασμός

Κάτι εβδομάδες νωρίτερα από τη δολοφονία, ο Ρόντα είχε πει στη φίλη του Μάσον πως είχε λάβει ερωτικά μηνύματα από το αγόρι της, μεταξύ των οποίων βίντεο και φωτογραφίες.

Ο Μάσον, ο οποίος αρνείται πως σκότωσε τον Ρόντα, εξακολουθεί να αρνείται πως έστειλε το ερωτικό υλικό στο αγόρι. Ωστόσο έπειτα από έρευνες βρέθηκε ότι είχε δώσει στον 15χρονο 2.696 δολάρια.

Το αγόρι είχε πει επίσης σε έναν φίλο του ότι ο 19χρονος τον πλήρωνε με αντάλλαγμα το σεξ με την απειλή να πάει στην αστυνομία αν σταματήσει, κάτι που ο φίλος του 15χρονου, τόνισε ότι ήταν λάθος και ισοδυναμούσε με «εκβιασμό».

Η δίκη του Mason, η οποία πήρε αναβολή για την Τρίτη 8/12, αναμένεται να διαρκέσει αρκετές εβδομάδες.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...