Αγωνία στον Βόλο για 8χρονη: Νοσηλεύεται διασωληνωμένη μετά από αναφυλακτικό σοκ – Αγώνας να βρεθεί ΜΕΘ

Σε κρίσιμη κατάσταση μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου ένα 8χρονο κοριτσάκι τη Δευτέρα (25/01), μετά από αναφυλακτικό σοκ που υπέστη. Οι γιατροί του Νοσοκομείου έδωσαν μάχη για να κρατήσουν το παιδί στην ζωή και στη συνέχεια το διασωλήνωσαν. Δόθηκε μάχη για να βρεθεί ΜΕΘ.

Η κρατική τηλεόραση ανέφερε πως το παιδί υπέστη τέσσερις φορές ανακοπή καρδιάς. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 8χρονη θα μεταφερθεί στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 8χρονη μεταφέρθηκε εσπευσμένα το πρωί στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου από τον πατέρα του και οι γιατροί διαπίστωσαν πως υπέστη αλλεργικό σοκ. Μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών, η 8χρονη διασωληνώθηκε και κρίθηκε αναγκαία η άμεση διακομιδή της στο Νοσοκομείο του Βόλου.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του παιδιού, ζητήθηκε και η συνδρομή της Αστυνομίας προκειμένου να προπορεύεται του ασθενοφόρου και να ανοίγει τον δρόμο μέχρι το Νοσοκομείο.

Στήθηκε επιχείρηση της αστυνομίας για να μεταφερθεί το παιδί όσο το δυνατόν γρηγορότερα, ενώ η κρατική τηλεόραση ανέφερε πως το παιδί υπέστη τέσσερις φορές ανακοπή καρδιάς.

Ομάδα γιατρών πολλών ειδικοτήτων έδωσαν πραγματική μάχη για να σώσουν το παιδί. Όπως αναφέρθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, η 8χρονη θα μεταφερθεί στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

(πληροφορίες από taxydromos.gr, ΕΡΤ)

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...