Αγωνία για βρέφος στη Θεσσαλονίκη που φέρεται να πνίγηκε καταπίνοντας αντικείμενο

Ανησυχία επικρατεί στη Θεσσαλονίκη, καθώς βρίσκεται σε είναι σε εξέλιξη η διάσωση ενός βρέφους, το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, υπέστη απόφραξη αεραγωγού, ύστερα από την κατάποση ξένου σώματος το μεσημέρι της παραμονής της Πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με τις πρώτες, μη εξακριβωμένες μέχρι στιγμής πληροφορίες, το 16 μηνών βρέφος, βρισκόταν σε διαμέρισμα μαζί με τον παππού του, στην περιοχή της πλατείας Τερψιθέας, το μεσημέρι της τελευταίας ημέρας του 2020.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr., λίγο πριν από τη μία το μεσημέρι, πιθανότατα κατάπιε κάποιο αντικείμενο με συνέπεια να φράξει ο αεραγωγός του. Το βρέφος δεν μπορούσε να αναπνεύσει και έχασε τις αισθήσεις του.

Εσπευσμένα ενημερώθηκαν οι αρχές, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να φτάνει μέσα σε ελάχιστα λεπτά στο σημείο. Ταυτόχρονα η ΕΛΑΣ πραγματοποίησε επιχείρηση για την άμεση διακομιδής του βρέφους στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς, το οποίο βρισκόταν σε εφημερία.

Άγνωστη παραμένει προς το παρόν η κατάσταση της υγείας του βρέφους, αλλά και οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατυχές συμβάν.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...