Αγία Παρασκευή: Ξυλοκόπησαν 13χρονο για πέντε ευρώ και ένα κινητό

Ένα αποτρόπαιο περιστατικό έλαβε χώρα την παραμονή Χριστουγέννων, με επίθεση και ξυλοδαρμό ενός 13χρονου μαθητή στην Αγία Παρασκευή, από συμμορία κουκουλοφόρων.

Το θύμα βρισκόταν με το ποδήλατο του κοντά στην οδό Κνωσσού, όταν οι τέσσερις κακοποιοί με μαύρες μάσκες για τον κορονοϊό και κουκούλες συγκεντρώθηκαν γύρω του και ξεκίνησαν να του κάνουν χυδαίες ερωτήσεις.

Ο μαθητής επιχείρησε να απομακρυνθεί, όμως οι δράστες όρμησαν επάνω του απαιτώντας να τους δώσει το κινητό του.

Το παιδί προέβαλε αντίσταση και τότε ακολούθησαν χειρότερες εικόνες. Τον πέταξαν κάτω και άρχισαν να τον χτυπούν με μανία.

Έπειτα, τον έριξαν σε ένα σταθμευμένο όχημα και συνέχισαν να τον χτυπούν βίαια, καθώς έβλεπαν ότι συνεχίζει να αμύνεται.

Εν τέλει το θύμα, αναγκάστηκε να τους δώσει το τσαντάκι του που περιείχε μέσα το κινητό του τηλέφωνο, πέντε ευρώ και ένα δολάριο.

Στην περιγραφή που έδωσε στους αστυνομικούς ανέφερε ότι οι δράστες ήταν νεαροί σε ηλικία, ύψους από 1.62 μέχρι 1.70, φορούσαν μαύρες μπλούζες, ενώ μιλούσαν ελληνικά και μια άλλη γλώσσα που δεν κατόρθωσε να καταλάβει ποια ήταν.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...