Άδωνις: Αν δεν έκλαιγαν οι επιχειρηματίες πόσες μονάδες θα είχαμε διαφορά στις δημοσκοπήσεις; – Κεγκέρογλου: Αστείε τύπε (video)

Απίστευτο και όμως αληθινό. Ο Άδωνις Γεωργιάδης επικαλέστηκε τις δημοσκοπήσεις που δημοσιεύτηκαν χθες (οι οποίες δείχνουν τη διαφορά ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ περίπου στις 16 μονάδες) για ν’ αποδείξει ότι οι επιχειρηματίες δεν έχουν λόγο «να κλαίνε».

Απαντώντας σε σχετική επίκαιρη ερώτηση του Μιχάλη Κατρίνη για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις κι αφού τόνισε πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει δώσει σχεδόν 11 δισ. στην αγορά, τα περισσότερα από το 1830, στάθηκε στα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων τα οποία μάλλον διαψεύδουν, σύμφωνα με τον ίδιο, τον ισχυρισμό ότι οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις «κλαίνε».

«Θα έπρεπε να σας προβληματίσει κ. Κατρίνη. Αν αυτά που λέτε συνέχεια στη Βουλή είναι αληθή και οι επιχειρηματίες κλαίνε και λένε ότι τους αφήσαμε μόνους τους και δεν έχουν φράγκο και καταστρέφονται κι όλα αυτά που λέτε, γιατί οι επιχειρηματίες είναι η μισή Ελλάδα, χθες οι δημοσκοπήσεις δύο εταιρειών έδειξαν ότι είμαστε 16 μονάδες μπροστά. Δηλαδή αν δεν έκλαιγαν που θα ήμασταν 26; 36; 56; Είναι δυνατόν να κλαίνε και να καταστρέφονται και την ίδια ώρα να λένε Νέα Δημοκρατία;», είπε ευθαρσώς, τοποθέτηση που δεν άφησε να πέσει κάτω ο Βασίλης Κεγκέρογλου, ο οποίος άρχισε να φωνάζει για να του απαντήσει ο κ. Γεωργιάδης: «Ο ελληνικός λαός στηρίζει την κυβέρνηση. Στηρίζει την κυβέρνηση και ξέρετε γιατί στηρίζει την κυβέρνηση; Γιατί σας γυρίζει την πλάτη. Δεν έχετε πάρει είδηση τι συμβαίνει στη χώρα».  

Ο κ. Κεγκέρογλου τον χαρακτήρισε ως αστείο τύπο, με τον υπουργό Ανάπτυξης να του απαντά ότι βρίσκεται εκτός πραγματικότητας.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...