Αδιανόητη δήλωση Γεωργιάδη: O ΣΥΡΙΖΑ διαδίδει με δόλο κορονοϊό για να κρατήσει τη χώρα σε καραντίνα

Κλιμακώνεται η αντιπαράθεση μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία για τις διαδηλώσεις που πραγματοποιούνται εν μέσω κορονοϊού και lockdown στη χώρα, κάτι που έγινε και το Σάββατο (13/03)

Η τελευταία αφορμή δόθηκε έπειτα από δηλώσεις του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνη Γεωργιάδη σύμφωνα με τον οποίο «ο ΣΥΡΙΖΑ ευθύνεται για τη διάδοση του κορονοϊού και το κάνει με δόλο για να κρατήσει την Ελλάδα δεμένη στην καραντίνα».

Αργότερα ακολούθησε η ανάρτηση του αναπληρωτή εκπροσώπου Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξανδρου Νικολαϊδη, ο οποίος απάντησε στον Άδωνη Γεωργιάδη.

Ο υπουργός Ανάπτυξης ειδικότερα, μιλώντας την Παρασκευή 12 Μαρτίου στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης STATUS FM 107.7 είπε: «Eίμαστε φυλακισμένοι σε έναν ανήθικο εκβιασμό της Αριστεράς. Ξέρουν ότι δεν μπορούμε να τους σταματήσουμε διότι αυτό θα επιβαρύνει το ιό. Ξέρουν ότι η έκρηξη των κρουσμάτων θα φέρει περαιτέρω καραντίνα, κι άρα περαιτέρω δυσαρέσκεια στα μαγαζιά, περαιτέρω δυσαρέσκεια στον κόσμο που είναι σπίτι και ούτω καθεξής».

«Το κάνουν επί σκοπώ για να διαδώσουν τον ιό, το κάνουν με δόλο. Για να διαδώσουν τον ιό. Για να κρατήσουν την Ελλάδα δεμένη στην καραντίνα», πρόσθεσε και τόνισε: «Ο ελληνικός λαός κρίνει τι θα πει ΣΥΡΙΖΑ και Αριστερά στην Ελλάδα, ο οποίος για να επιβάλει την μειοψηφική του στην κοινωνία άποψη, εκβιάζει τον ελληνικό λαό και τον καταστρέφει με σκόπιμη διάδοση κορονοϊού».

Νικολαΐδης: Γελοίες δικαιολογίες ή απλά είσαι ψεκασμένος

Τη δήλωση του Άδωνη Γεωργιάδη για σκόπιμη μετάδοση του ιού από συγκεκριμένους σχολίασε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξανδρος Νικολαΐδης.

Ειδικότερα ο κ. Νικολαΐδης σημείωσε ότι «Όταν τα έχεις κάνει μπάχαλο στην πανδημία, έχεις το πιο παρατεταμένο και αποτυχημένο lockdown της Ευρώπης, είσαι πρωταθλητής στην ύφεση στην Ευρωζώνη, έχεις στρέψει εναντίον σου μέχρι και τους νοικοκυραίους για το όργιο αστυνομικής αυθαιρεσίας και ψάχνεις γελοίες δικαιολογίες για την μνημειώδη αποτυχία σου» και κατέληξε: «Ή απλά όταν είσαι ψεκασμένος μέχρι το μεδούλι. Ένα από τα δυο ισχύει. Ας επιλέξει ο κ. Αντιπρόεδρος».

Υπενθυμίζεται ότι πορείες και συγκεντρώσεις σε πολλές περιοχές όλης της Ελλάδας έγιναν το Σάββατο (13/03) κατά της αστυνομικής βίας, αλλά και του νομοσχεδίου για την Παιδεία που ψηφίστηκε πρόσφατα, το οποίο μεταξύ άλλων προβλέπει αλλαγές στην εισαγωγή στα ΑΕΙ, καθώς και την ίδρυση πανεπιστημιακής αστυνομίας. Κυρίως νέοι άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους και στις πλατείες αυθόρμητα, φορώντας μάσκες, λόγω του κορονοϊού, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, αλλά και σε πόλεις της Επικράτειας.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...