Α/ΓΕΕΘΑ: Απέδειξε την ετοιμότητα των Ενόπλων Δυνάμεων κάνοντας άλμα με αλεξίπτωτο (video)

Άλμα με αλεξίπτωτο πραγματοποίησε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, υπογραμμίζοντας την ετοιμότητα των ενόπλων δυνάμεων της χώρας.

Ο Α/ΓΕΕΘΑ πραγματοποίησε άλμα στατικού ιμάντα και στη συνέχεια συντήρηση ικανότητας βατραχανθρώπου.

Έπειτα, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο πεσόντων Διοικήσεως Αεροπορίας Ναυτικού του ΠΝ καθώς σαν σήμερα εισερχόταν στην πιο κρίσιμη φάση της η κρίση των Ιμίων το 1996.

Οι Τούρκοι, θέλοντας να προκαλέσουν, λίγο μετά το άλμα του αρχηγού έδωσαν στη δημοσιότητα βίντεο με άλμα ελεύθερης πτώσης που είναι πιο απαιτητικό.

Την απάντηση έδωσε το Δ’ Σώμα Στρατού με εντυπωσιακό βίντεο από χειμερινή άσκηση κατά την οποία οι χαλύβδινοι θώρακες των Λέοπαρντ και των άλλων θωρακισμένων οχημάτων και πυροβολικού όργωσαν την περιοχή της Θράκης.

Ασκούμενοι μαζί σε διαδικασίες νηοψίας στη φρεγάτα Κανάρης, Έλληνες, Κύπριοι και Αμερικανοί κομάντος ενίσχυσαν τη συνεργασία τους.

Στην Τανάγρα, οι προετοιμασίες ενόψει της έλευσης των Γαλλικών Ραφάλ στο πλαίσιο της άσκησης Σκύρος την ερχόμενη εβδομάδα συνεχίζονται εντατικά.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...